Reviews & Articles"Ei kuitenkaan ole tarkoitus sanoa, että God Damingtonin tuotannossa olisi mitään alkukantaista tai viimeistelemättä jäänyttä, paitsi ehkä sumuisten tarinalinjojen ja primitiivisiin vaistoihin vetoavien tunnelmien puolesta. Se taas on yksinomaan myönteistä, sillä tarinalliset äänimaisemat ja kappaleiden uumenissa vellovat seikkailut houkuttelevat availemaan ovia mitä värikkäimpiin vaihtoehtotodellisuuksiin, määräämättä kuitenkaan liikaa miltä niiden kuuluisi näyttää."

Catharina Herlin / Rumba


"... Marssin huoneeseeni, joka oli kuin pommin jäljiltä ja jatkoin matkaani kohti kommuunimme keittiötä. Sieltä löysin uuden kämppikseni, joka kysyi miksi näytän niin typerältä - että mitä hiuksilleni on käynyt. Sitten hän sanoi, että talo taitaa olla noiduttu. Hän oli nimittäin herännyt sikiöasennosta oman huoneensa leveältä ikkunalaudalta, jalat ikkunan ulkopuolella. Kommuunimme sijaitsi eräässä Hämeenkadun vanhassa Jugend-talossa, viidennessä kerroksessa."

Laineen Kasperi / Klangi


" WindowFactoryn toimesta julkaistava God Damington -nimeä kantava levy tulee ilmestymään suoratoistopalveluihin 25.2. Esimakua tulevasta antaa eilinen Kellotorni-single, jolla Laineen Kasperin säveltämän ja tuottaman instrun päälle räppää Raipati. Kombinaatio on ilmeisen toimiva, sillä Raipatin salamyhkäisen ilkikurinen äänensävy sekä sähköisen tiukka tapa toimittaa räppinsä sulautuu mitä kutkuttavimmin yhteen varjoisasti junnaavan biitin kanssa. ...Biisin lyriikkaosasto onkin monenlaisia tuntemuksia herättävä: kappale tuntuu halkovan tietään nykymaailmasta vuosikymmenien taakse, näennäisesti viattomampiin mutta konventioiltaan kauhistuttaviin menneisiin aikoihin, joita reunustavat jähmeät ruutupöytäliinat ja ummehtuneen kellertävät pitsiverhot. Aavemaisen kellotornin voi nähdä sielunsa silmin kumisemassa kappaleen painostavan tunnelman taustajylynä, kun Raipatin säälimättömästi raksuttavat riimit kurovat kappaletta kiinni kuin tuomiokellon ankara tikitys konsanaan. Vähintään yhtä kummitusmaisen kuumottava kuin itse kappale on sen musiikkivideo, joka on Pekka Varmon käsialaa."

Catharina Herlin / Rumba