LAINEEN KASPERI & KUMMITUSORKESTERI

1 living & 6 non-living members


Music played by the ghosts. Kasperi Laine is the leader (and only living member) of this orchestra. Kummistusorkesteri's first album was released in 2005 by BV² Produktions. 


Video by Benjamin Bergman


God Damington album 25.2.2022

God Damington EI OLE RÄPPILEVY, se on räppärin tekemä levy.

God Damington ei myöskään ole kuunnelma tai äänikirja.
Se on Laineen Kasperin luotsaaman Kummitusorkesterin toinen albumi.
Se on kymmenen instrupainotteisen biitti-härvelin ja -veistoksen sarja, mitä erilaisin sämpläys- ja tuottamistekniikoin toteutettuna sekä elävillä vierailijoilla varustettuna.
Se on polveileviin rytmeihin ja analogisiin sämpleihin pohjaava albumi, jota on tehtailtu luvattoman pitkään. Edellinen (ja ensimmäinen) Kummitusorkesteri-albumi ilmestyi vuonna 2005 BV² Produktionsin toimesta.

Laine on edelleen Kummitusorkesterin debyyttialbumin julkaisseelle BV² Produktionsille myymättömistä Kummitusorkesteri-levyistä velkaa, sillä eräänä yönä asuessaan Tampereen Hämeenkadulla, asuinhuoneensa kaluston tuhoamisen ohella hän heitti 100 kappaletta kyseistä CD-levyä ikkunastaan, viidennestä kerroksesta Hämeenkadulle.

Ensimmäinen single ja video albumilta on nimeltään Kellotorni ft. Raipati ja se ilmestyi 4.2.2022.


God Damington julkaistaan suoratoistopalveluissa perjantaina, 25. helmikuuta 2022, WindowFactoryn toimesta. Täältä pääset tutustumaan itse albumiin.


Video by Antti Annanpalo / WindowFactory


Laineen Kasperi & Kummitusorkesteri -

Kellotorni (ft. Raipati)

WNDWFCTR012


Video by Pekka Varmo / WindowFactorySongs below from Kasperi Laine & Kummitusorkesteri / BV² Produktions 2005